Skip to content

Aanmelden

Word lid van De Twentsche Jonge Balie

Aanmeldformulier

Velden met een * dienen verplicht ingevuld te worden.

Contributie
Hierbij meld ik mij aan als lid van de Twentsche Jonge Balie tot wederopzegging en verplicht ik mij tot betaling van de contributie zoals die jaarlijks wordt vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering van de Twentsche Jonge Balie.
Actief lid worden?
Mocht je interesse hebben om lid te worden van een commissie van de Twentsche Jonge Balie, dan horen wij dat natuurlijk graag! Hieronder kun je je voorkeur alvast doorgeven en wij nemen vervolgens contact met je op als er een plekje vrijkomt in één van de volgende commissies:
Privacy
Met het invullen en verzenden van dit aanmeldformulier verstrek je persoonsgegevens aan de Twentsche Jonge Balie, welke gegevens door de Twentsche Jonge Balie worden verwerkt. Het verstrekken van bovenstaande persoonsgegevens is noodzakelijk voor het verwerken van jouw aanvraag van het lidmaatschap en het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst. Vanzelfsprekend gaan wij uitermate zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Hierover lees je alles in onze Privacy Statement, die je terugvindt onderaan deze pagina.