Skip to content

Jonge Balie reis

De leden van De Twentsche Jonge Balie zoeken niet alleen de gezelligheid met elkaar op binnen de Nederlandse grenzen, maar ook daarbuiten! Ieder jaar organiseert de Reiscommissie van De Twentsche Jonge Balie een meerdaagse stedentrip in Europa. Zo reisden de reislustige leden van De Twentsche Jonge Balie in de afgelopen jaren al af naar Berlijn, Praag, Boedapest en nog vele andere bestemmingen! De reis, het verblijf, een activiteit en een diner worden door De Twentsche Jonge Balie verzorgd. Een eigen bijdrage is wel verschuldigd. Natuurlijk kan ook een kennismaking met het buitenlandse recht niet ontbreken! Zo wordt er tijdens de reis een bezoek georganiseerd aan bijvoorbeeld de buitenlandse rechtbank, een advocatenkantoor, ambassade of andere interessante organisatie.

Naast het programma van de Reiscommissie blijft er natuurlijk genoeg vrije tijd over om met elkaar de stad te verkennen, te borrelen en andere activiteiten te ondernemen.

De bestemming van de jaarlijkse Jonge Balie reis wordt ieder jaar bekend gemaakt tijdens de kerstborrel van De Twentsche Jonge Balie. Daarna worden de inschrijvingen geopend en geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wees er dus snel bij!