Skip to content

Partners

De Twentsche Jonge Balie wordt ondersteund door de lokale Orde van Advocaten Overijssel. De Twentsche Jonge Balie werkt daarnaast samen met diverse partners. Graag stellen wij de partners aan jullie voor.

Kroep Steghuis Gerechtsdeurwaarders

Kroep Steghuis Gerechtsdeurwaarders is een gerechtsdeurwaarderskantoor dat in januari 2015 is opgericht door Matthijs Kroep. Sinds 1 januari 2018 is Martijn Steghuis als partner toegetreden en is hij, net als Matthijs, werkzaam als gerechtsdeurwaarder. De Twentsche Jonge Balie werkt samen met Kroep Steghuis Gerechtsdeurwaarders doordat zij de verplichte deurwaardersstage organiseren. Graag vertellen Matthijs en Martijn meer over hun ervaring en ambitie.

Matthijs Kroep
“Mijn naam is Matthijs Kroep. Ik ben sinds 1996 werkzaam in de gerechtsdeurwaardersbranche. Ik ben begonnen als administratief medewerker op het kantoor van mijn vader, oud gerechtsdeurwaarder L.J. Kroep. Naast mijn werk heb ik de opleiding tot kandidaat gerechtsdeurwaarder gevolgd en ben ik in 2006 beëdigd als toegevoegd gerechtsdeurwaarder. In 2014 kwam ik op het idee om voor mezelf te beginnen. Nadat mijn aanvraag voor een standplaats door Justitie was goedgekeurd ben ik bij Koninklijk Besluit per 1 januari 2015 benoemd tot gerechtsdeurwaarder en van start gegaan met mijn kantoor in Enschede. Doordat veel opdrachtgevers mij hebben gevolgd naar mijn nieuwe kantoor heb ik in drie jaar tijd een mooi en gezond kantoor kunnen opbouwen.”

Martijn Steghuis
“Mijn naam is Martijn Steghuis. Ik ben sinds 1997 werkzaam in de gerechtsdeurwaardersbranche en net als Matthijs begonnen als administratief medewerker. De opleiding tot kandidaat gerechtsdeurwaarder heb ik in 2001 afgerond en sindsdien ben ik dan ook werkzaam als toegevoegd gerechtsdeurwaarder. Eind 2017 was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden in de samenwerking met Matthijs. Naast mijn werkzaamheden als toegevoegd gerechtsdeurwaarder heb ik ook ervaring als curator, beschermingsbewindvoerder en mentor.”

Contactgegevens:
Telefoonnummer: 053 – 206 07 80
E-mail adres: info@kroepsteghuis.nl
Internetsite: www.kroepsteghuis.nl

Stichting Twentse Balie

De Stichting Twentse Balie is in 2001 opgericht om de onderlinge samenhang en deskundige beroepsuitoefening van advocaten in het arrondissement Overijssel te bevorderen. De Stichting organiseert opleidingen en studiebijeenkomsten voor advocaten en draagt (daarmee) bij aan de onderlinge contacten van advocaten met andere juridische beroepsgroepen.

De kerntaak van de Stichting is het organiseren van cursussen. Het streven is om gemiddeld 10 cursussen per jaar te organiseren binnen het arrondissement Overijssel. De roots van de Stichting liggen in Twente en de meeste cursussen vinden dan ook in deze regio plaats.

De Stichting is erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten en is daarmee een geaccrediteerde opleidingsinstelling. Dit betekent dat de Stichting bevoegd is om in het kader van de permanente opleiding van advocaten cursussen te organiseren en po-punten te verstrekken.

De Stichting handelt binnen de kaders van de Verordening op de vakbekwaamheid, de erkenningsregeling, het geldende beleid van de Nederlandse Orde en beschikt over een eigen kwaliteitsplan. De Stichting waarborgt hiermee dat de cursussen van academisch niveau zijn.

https://www.stichtingtwentsebalie.nl

Partner worden?

Bent u benieuwd geworden naar De Twentsche Jonge Balie, haar leden en de meerwaarde die wij u als sponsor zouden kunnen bieden? Neem dan contact met ons op!